FÖR KLUBBEN

Tillsammans med mängder av olika föreningar har vi genom åren arrangerat utbildningar riktade till både spelare och ledare. Välj mellan något av våra standardupplägg eller hör av er till oss så anpassar vi en utbildning efter just era önskemål och behov.

Samtliga utbildningar genomförs med Eija Feodoroff som instruktör.

 

Ledarutbildning, inriktning mot tillslag – Heldag

Vårt i särklass mest populära upplägg. Under 7,5 timmar varvas teori med praktik i en mängd olika former med gott om utrymme för diskussion, reflektion och frågor.

Max 40 ledare per tillfälle.

 

Ledarutbildning, inriktning mot tillslag – Halvdag

Inleds med teori och avslutas i praktisk form med Eija som instruktör tillsammans med övningstrupp. Varaktighet 4 timmar. Genomförs endast på vardagar.

Max 40 ledare per tillfälle.

 

Ledarutbildning, inriktning mot Ledarskap – Heldag

Ta del av filosofier, pedagogiska verktyg och konkreta arbetssätt för att än bättre kunna förmedla kunskaper och utveckla såväl grupper som individer både på och utanför planen. Ni som förening har även möjligheten att styra innehållet mot specifika frågeställningar och områden rörande ledarskap, vilka ni anser vara särskilt viktiga för just er förening.

Max 40 ledare per tillfälle.

 

Spelarutbildning, inriktning mot tillslag – Lör och Sön

Tillsammans med er som förening genomför vi fyra halvdagscamper á 3 timmar med 12 spelare per camp. Utöver 2 timmar praktik ingår individuell videoanalys samt en t-shirt från Puma.

 

För mer information och kostnadsförslag, välkommen att kontakta fredrik@tillslag.se

Eija är en stor förebild för spelare, ledare och övriga i Näsets SK. Från första gången jag träffade henne så utstrålade hon energi, glädje och kunskap. En inspirationskälla som med sitt genuina intresse att hjälpa andra, utbildat och utvecklat föreningens spelare och ledare på ett beundransvärt sätt.

David Eklöf, Näsets SK
Sport- / Akademiansvarig